OM DEN OFFENTLIGE VENTELISTE

Hvad koster det at stå på ventelisten?

Det koster 100 kr. pr. år at stå på ventelisten, fra den dag du skriver dig på.

Når du skriver dig op, tilmelder du dig automatisk årlig betaling og du vil blive trukket 100 kr. samme dato året efter. Dermed sikrer du dig, at du beholder din plads på listen. Ønsker du at betale manuelt, eller kun at betale for et år, så kan du framelde automatisk betaling på din konto.

Når du har betalt, modtager en en ordrebekræftelse samt en mail med brugernavn. Du skal nu oprette en kode via linket i mailen. Du bestemmer selv om du vil bruge din mail eller brugernavn til brugerlogin. 

Husk at opdatere dine kortoplysninger hvis du får nyt kort. Modtager vi ikke din betaling inden frist, slettes du fra systemet.

Hvor kan jeg se min placering?

Du kan altid logge ind og se din placering via hjemmesiden.

Generelt om betingelser

Alle der er bosiddende i Danmark må komme på ventelisten og så længe du står på ventelisten kigger vi ikke på hvor i landet du bor.

Du skal dog være opmærksom på, at der er bopælspligt ved køb. Det betyder at du skal have folkeregisteradresse i Aarhus Kommune, når du køber.   

Hvor mange står på listen?

Vi har i typisk 150-300 på venteliste. Plus at der i sommersæsonen kommer mellem 20 og 30 mere på listen hver måned. Vi oplever også at nogle skriver sig på i meget god tid for at være sikre på at få det helt rigtige hus om 5 år.

Hvornår kan jeg forvente, at kunne købe en kolonihave? 

Der sælges typisk 10-15 haver årligt ud af 124 haver.

Nogle køber kolonihave andre steder og andre fornyer blot ikke deres plads på listen. Det betyder at mellem 30-40% falder fra og din placering dermed forbedres.

Det også meget forskelligt hvad folk ønsker. Nogle vil gerne have et “håndværkertilbud”, der kan rykkes ned, og andre gerne noget, der er i tip top stand. Derfor oplever vi også at sende tilbud om kolonihave ud af flere omgange.

Tilbud sendes til de første 30 på listen. Ønsker ingen af dem at købe, så sender vi ud til de næste 30. Sådan fortsætter vi til der er et match. 

For at opsummere, så plejer vi at sige at det er realistisk at købe kolonihave indenfor 2-4 år. Også afhængig af hvad du ønsker. 

Hvad koster en kolonihave?

Priserne ligger typisk fra ca. 80.000 – 350.000 kr. 

Vi forventer vi, at du har økonomien i orden, når du siger ja til at købe, da vi normalt overdrager en uge efter et accepteret tilbud.

 

Skriv dig på venteliste her

100,00 DKK / om året