OM DEN INTERNE VENTELISTE

Den interne venteliste er kun for haveejere i Haveforeningen Rugholm.

Alle huse som skal sælges, lægges på hjemmesiden. Det gør de, da alle havejere har lov til at købe internt. Så alle haveejere er som udgangspunkt på den interne venteliste og har anciennitet fra den dag de sidst købte hus. 

Vores aktive interne venteliste, bruges når en haveejer aktivt ønsker et andet hus i foreningen og gerne vil have besked, hver gang et hus er til salg. Men alle haveejere kan melde sig som interne købere og vil blive prioriteret ud fra købsdato. (den der har haft have længst har førsteret til at købe)

Det er et krav, at det hus haveejeren har i forvejen, frigives til den offentlige venteliste, når der købes et andet internt.

Placeringen på den interne venteliste afgøres af den dato, haveejerren sidst købte kolonihave i foreningen.

Det er ikke muligt at lave en overdragelse til et familiemedlem samtidig med at haveejeren køber hus internt, da det er et krav, at der frigives et hus til den offentlige venteliste ved internt køb.

Ønsker du at lave en overdragelse til et familiemedlem (myndig slægtning i op-eller nedstigende linje) og senere blive haveejer igen. Så skal du sørge for at blive skrevet på den offentlige venteliste, så du kan modtage tilbud via den, når du udtræder af foreningen ved overdragelse af din have. 

Har du yderligere spørgsmål så kontakt Venteliste administrator Christina på venteliste@haveforeningenrugholm.dk

 

NÅR ET HUS BLIVER SAT TIL SALG SENDES TILBUDDET TIL DE FØRSTE 30 PÅ VENTELISTEN.

ER INGEN AF DISSE INTERESSERET, SENDES TILBUDDET UD TIL DE NÆSTE 30 PÅ VENTELISTEN. DET ER DEN MED DEN BEDSTE PLACERING PÅ VENTELISTEN, SOM ACCEPTERER TILBUDDET, DER HAR RET TIL AT KØBE. DET ER MEGET FORSKELLIGT HVAD FOLK SØGER. DERFOR ER DET MULIGT AT VÆRE HELDIG SELVOM DU MÅSKE STÅR LANGT NEDE PÅ LISTEN.